GEBOORTECENTRUM SOPHIA

EEN BIJZONDERE SAMENWERKING!

Het Geboortecentrum Sophia is een samenwerking tussen initiatiefnemers gro-up kraamzorg, het Erasmus MC, Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost en Verloskundigen Rotterdam West. Ook werken wij samen met andere verloskundigenpraktijken in Rotterdam.

Alle partners in deze bijzondere samenwerking hebben maar één doel: samen de best mogelijke zorg bieden rondom zwangerschap en geboorte.

Vanuit die overtuiging werken wij allemaal vanuit onze eigen professie en deskundigheid nauw met elkaar samen. Deze jarenlange, intensieve samenwerking maakt dat we elkaar goed kennen. De lijntjes zijn kort en duidelijk, zodat we al onze energie kunnen richten op onze cliënten. Zo staan wij samen rondom u met de beste zorg en aandacht.

SAMENWERKINGEN VANAF HET EERSTE UUR

Wij zijn een professionele praktijk met een sterk team van verloskundigen.

We zetten ons met passie en kennis in voor de verloskunde waarin we ons samen met onze cliënten verantwoordelijk voelen voor een optimaal verloop van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Ons team bestaat uit een hechte groep verloskundigen.

Al sinds 1987 verlenen wij met veel plezier verloskundige zorg in het centrum en westen van Rotterdam.

Gedurende uw zwanger-schap, bevalling en kraambed zullen we u begeleiden, adviseren, onderzoeken en waar nodig doorverwijzen.

U bent van harte welkom in onze praktijk.

 

 

Wij willen een bijdrage leveren aan de levens- kansen en de kansen in het leven van het pasgeboren kind.

Met teams gediplomeerde en toegewijde kraam- verzorgenden bieden wij kraamzorg in het Geboortecentrum Sophia. Ook bieden wij in heel Rotterdam en omstreken ook kraamzorg thuis. Dat doen wij persoonlijk en op maat, want elke baby is uniek en elk gezin is anders.

De afdeling Verloskunde & Gynaecologie wil op het gebied van vrouwen- gezondheidszorg een centrum zijn voor goede zorg, hoogwaardige
kennisontwikkeling en kennisoverdacht.

Ons team bestaat uit meerdere gynaecologen, neonatologen en klinish verloskundigen.

WIJ WERKEN OOK SAMEN MET